Performanse

Nema teških avantura

Bilo koja destinacija je blizu i a izbor za svaku destinaciju je novi Crosstrek.
Simetrični pogon na svim točkovima i poboljšana dinamika vožnje pružaju bezbedan i prijatan put za sve u vozilu, čak i na neravnim putevima.
Osim toga, imaćete potpuni mir znajući da je lako izboriti se sa prašinom, snegom ili blatom uz razvijeni X-MODE

Lineartronic

Lineartronic se prilagođava bilo kom prenosnom odnosu u svom opsegu za glatke i beskonačne promene stepena prenosa koje održavaju motor u njegovom najefikasnijem režimu rada za efikasno i glatko ubrzanje, performanse vožnje i bolju potrošnju goriva. Dolazi uparen sa Subaruovim AWD sistemom sa aktivnom raspodelom obrtnog momenta. Njegov podrazumevani obrtni moment je dobro izbalansiran napred-nazad i prilagođava se kao odgovor na uslove vuče u realnom vremenu.

X-MODE

X-MODE sa dve funkcije*

Otključajte pravi potencijal vožnje vašeg vozila uz X-MODE sa dvostrukom funkcijom. Lako se prebacujte između režima [SNEG/PRAŠINA] ili [DUBOK SNEG/BLATO] preko 11,6-inčnog ekrana osetljivog na dodir kako biste odgovorili traženim uslovima na putu.

* Pogledajte uslove

* X-MODE sa dvostrukom funkcijom dostupan je samo u modelima CROSSTREK 2.0i-S EyeSight.

SUBARU BOXER MOTOR

Boxer motor, ili horizontalno suprotan motor, je konfiguracija motora u kojoj se njegovi klipovi kreću jedan prema drugom u horizontalnom pravcu. Subaru je već više od 50 godina posvećen isključivo SUBARU BOXER motoru zbog njegovih brojnih prednosti u odnosu na druge tipove motora, pružajući izdržljivost i pouzdane performanse u svojim vozilima.

Povećana stabilnost

Nizak centar gravitacije i ravan dizajn daju mu bolju stabilnost u krivinama I zavojima od drugih tipova motora.

Prirodno izbalansiran

Ravni dizajn motora je inherentno krut i samobalansiran, stvarajući manje vibracija od drugih tipova motora.

SI-Drive

Na osnovu vašeg stila vožnje, Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) može da prilagodi odziv motora kako bi vam pružio trenutnu snagu i agilnost kada poželite u skoro svakom scenariju.

Sport mod

Ovaj režim sa visokim odzivom je veoma pogodan za sveobuhvatne uslove sa svojim trenutnim ubrzanjem. Vraća uživanje u vožnju velikom brzinom na autoputevima ili krivudavim putevima.

Inteligentni režim

Nudeći nežnu isporuku snage, ovaj režim je idealan za krstarenje gradom lokalnim ulicama, pokrivanje velikih udaljenosti ili postizanje visoke efikasnosti goriva. Takođe pruža fleksibilnu kontrolu po kiši ili na snežnim putevima.

SUBARU GLOBALNA PLATFORMA

Najnovije tehnologije dodate razvijenoj Subaru globalnoj platformi i potpuna unutrašnja struktura okvira, zajedno sa Subaruovim AWD sistemom koji je usavršavan više od 50 godina, pružaju svim putnicima još veći užitak i bezbrižnost. Zahvaljujući poboljšanjima u korišćenju strukturalnih lepkova i krutost tačaka za montažu vešanja, ukupna dinamika vožnje je znatno poboljšana tako da svi mogu da provedu ugodno i ispunjeno vreme zajedno.

Puna unutrašnja struktura okvira

Potpuna unutrašnja konstrukcija rama i šira upotreba strukturalnog lepka pomažu u smanjenju iznenadnih pokreta tela tokom vožnje. Jedinstven osećaj upravljanja i kretanja vozila obezbeđuje bolju dinamiku vožnje i stabilnost na bilo kom putu.