TEHNOLOGIJA: PERFORMANSE

Karoserija & Šasija

Subaru Global Platform:
Više "Uživanja i duševnog mira" za sve.

Globalna platforma SUBARU je medij nove generacije koji je razvijen koristeći svu stručnost i znanje koje je SUBARU stekao tokom godina. Ova nova tehnologija pruža „zabavno iskustvo vožnje svim putnicima bez obzira na puteve i vremenske prilike“...

Najviši bezbednosni standardi

Subaru Svetska Platforma (SGP) je osnovna kao podloga za sledeću generaciju Subaru vozila. Unapređenje SGP-e šasije obezbeđuje - veću krutost i čvrstoću, lakšu težinu, bolji otpor kotrljanja i lakše upravljanje. Budućnost Subaru-a omogućuje još veći užitak i više mira svim vozačima i putnicima.

Subaru Global Platform

Zabavan za vožnju

Lakše upravljanje vozila omogućava vozaču da samopouzdanije upravlja automobilom. Poboljšanja čvrstine šasije, suspenzija i stabilizatora omogućuje efikasno apsorbovanje neravnina sa puta i kamufliranje neravne površine, omogućavajući veći komfor i manji umor pri dugim vožnjama. Rezultat je automobil koji je sigurniji i zabavniji za vožnju.

Udobna kabina

Neprijatne vibracije ili buka svedene su na minimum kako bi se osiguralo da svi putnici uživaju u vožnji i razgovoru tokom vožnje. Unapređenje suspenzija i čvrstoće šasije omogućava udobnu unutrašnjost kabine za sve. Svetska platforma Subaru (SGP) pruža uživanje i bezbrižnost svim vozačima i putnicima.