Performanse

Verujte onome što je unutra

Osnovne Subaru tehnologije pružaju svakom vozilu Subaru performanse, udobnost, sigurnost i pouzdanost, koji svakom putniku pružaju uživanje i duševni mir.

Symmetrical All-Wheel Drive

Subaru Symmetrical AWD pruža stabilnu i sigurnu vožnju na mnogim putnim površinama. Aktivni podeljeni obrtni momenat (Active Torque Split) distribuira optimizovanu snagu na svaki točak, u zavisnosti od uslova na putu, radi bolje vuče na mokrim i klizavim putevima.

Linertronic

Lineartronic odlikuje širi raspon brzina i ažurirani hidraulični sistem, koji omogućava glatke i stepenaste promene brzina, efikasno i glatko ubrzanje, performanse vožnje i bolju potrošnju goriva.

X-MODE

Uživajte u novim nivoima kontrole, stabilnosti i udobnosti vožnje, sve u tišini kabine, zahvaljujući profinjenom Symmetrical AWD i Subaru Global Platformi. Možete ići bilo gde sa potpuno novim uglađenim voznim performansama Outback-a i sa izvanrednim mogućnostima neravnih puteva.

Dvofunkcijski X-MODE*

Otključajte istinski vozački potencijal potpuno novog Outback-a uz pomoć dvofunkcijskog X-MODE. Lako se prebacujte između režima [SNOW/DIRT] (sneg/prašina) ili [D.SNOW/MUD] (duboki sneg/blato) preko 11,6-inčnog ekrana osetljivog na dodir, u skladu sa uslovima na putu.

* Dvofunkcijski X-MODE nije dostupan na modelu PREMIUM.
 
 

SUBARU BOXER motor

Subaru je posvećen motoru SUBARU BOXER više od 50 godina, zbog mnogih prednosti u odnosu na druge tipove motora. Izdržljivi i pouzdani svojim dizajnom, njegovi se klipovi pomeraju horizontalno, pružajući stabilnost i minimalne vibracije u svakom Subaru vozilu.

SI-Drive

SI-DRIVE vam omogućava vožnju kako god želite, kad god želite, u bilo kojem okruženju. Pritisnite prekidač na upravljaču da biste prebacili karakteristike izlazne snage motora između I (inteligentnog) i S (sportskog) režima rada.

Sportski režim

Sportska i glatka vožnja pri bilo kojoj brzini. Odaberite režim rada S (Sport) za trenutni i linearni odziv gasa, bogat obrtnim momentom.

Inteligentni režim

Za uravnotežene, glatke i ekološki prihvatljive performanse odaberite I (Inteligentni) režim.

SUBARU Global Platform

SGP omogućava sveobuhvatnu bezbednost i performanse vožnje koji su jedinstveni za Subaru, pružajući vozilo koje je prostrano, udobno i zabavno za vožnju. Čvrstina karoserije je poboljšana kako bi se smanjile neprijatne vibracije i buka potpuno optimizovanom unutrašnjom strukturom okvira, ojačanjima smolom na strukturnim presecima zadnjih vrata, kako bi se poboljšala torziona krutost i još mnogo toga.

Ojačani ram u obliku prstena

Potpuna unutrašnja ramovska konstrukcija

Potpuno nova unutrašnja ramovska struktura, u kojoj je čitav okvir karoserije bezbedno sastavljen pre zavarivanja spoljnih ploča, pružajući poboljšanu stabilnost i udobnost vožnje.

Ojačani spojevi ramovske konstrukcije

Gornji spoj okvira čini put tereta do platforme, poboljšavajući torzionu krutost, dok ciklični okvir oko zadnjih vrata ojačava krutost otvaranja prtljažnog prostora. Poboljšani spoj na prednjoj masi bezbedno se spaja sa platformom i gornjim okvirom.

Penasti materijal od dve vrste tečnosti

Ovaj vrlo kruti i lagani materijal je ubrizgan u presek poprečnog nosača poda, kako bi se suzbile vibracije površine poda.

Poboljšana krutost zadnjeg dela

Poboljšani okvir koji se spaja sa bazom zadnjih vrata poboljšava krutost vozila, dok ojačanja smolom na strukturnim presecima otvora vrata prtljažnika poboljšava torzionu krutost.