Tehnologija: Performanse

SUBARU e-BOXER motor

Subaruov novi sistem napajanja

Nova generacija SUBARU e-BOXER kombinuje SUBARU BOXER motor sa eletričnim motorom i obezbeđuje sportsku, ali i udobnu i mirnu vožnju, bez neželjenih zvukova i vibracija u kabini, čak i na neravnim putevima.

SUBARU BOXER motor + elektro tehnologija

Elektro - motor

SUBARU BOXER

Litijum - jonska baterija

Za efikasnu vožnju SUBARU e-BOXER sistem podešava raspodelu snage izmedju 2.0 motora sa direktnim ubrizgavanjem i elektro-motora u zavisnosti od uslova vožnje. Kada je uparen sa Lineartronic-om (linearno kontinualni menjač) rezultat je tih, miran i snažan učinak za udobnu vožnju u raznim situacijama. Štaviše, motor i baterija koji su uzdužno postavljeni centralnom linijom vozila, doprinose njegovoj stabilnosti i balansu koje dobija zahvaljujući niskom centru gravitacije SUBARU BOXER motora i inače stabilnom simetričnom AWD dizajnu.

SUBARU e-BOXER

Prilagodljivo upravljanje i stabilnost u krivinama

Dok je kod drugih hibridnih vozila upravljivost često otežana usled dodatne težine, komponente SUBARU e-BOXER-a ciljano su postavljene tako da održavaju stabilnost vozila. Motor sa unutrašnjim sagorevanjem postavljen je nisko na dnu vozila, dok je elektro-motor u samom njegovom centru čime se omogućava prilagodljivo upravljanje i stabilnost u krivinama koje pružaju Subaru vozila.

Uzbudljiv na autoputevima. Pouzdan na terenskim putevima.

SUBARU e-BOXER vozila za klasu prevazilaze ostala benzinska vozila, pružajući uzbudljivu vožnju na autoputevima, kao i pouzdanost na blatnjavim i neravnim putevima.

Udobna gradska vožnja

Kompaktan elektro-motor visokih performansi obezbeđuje brz odziv i ubrzanje tokom kretanja ili prilikom usporavanja što gradsku vožnju čini udobnom i bez stresa čak i kada su zastoji i gužve.

Indikator pomoćnog motora

Kretanje, vožnja sa lakim opterećenjem: vožnja elekto-motorom

Vožnja sa srednjim opterećenjem: hibridna vožnja (benzinski i elektro - motor)

Vožnja sa teškim opterećenjem: vožnja sa benzinskim motorom

Usporavanje: regeneracija