Dizajn

Usmeravanje evolucije dizajna pomoću „BOLDER“

„BOLDER“ je evolucija „Dynamic x Solid“, koncepta dizajna koji predstavlja filozofiju „Enjoyment and Peace of Mind’’ /Uživanje i spokoj/ koje pruža SUBARU. Ovaj koncept dizajna prenosi ideju „naglašavanja kako vrednosti koju SUBARU pruža kupcima tako i različitih karakteristika automobila u ,,odvažnom’’ stilu."

Kod FORESTER-a, koji se odlikuje vrhunskom udobnošću i pruža osećaj poverenja kao automobil koji može da ide bilo gde, pogled na svet „FIELD“, koji daje prijatan osećaj slobode tela i uma iz prirode, ovaj dizajn je poboljšan tako da su karakteristike SUBARU SUV i FORESTER-a unapređene.

Spoljašnjost

Crystal White Pearl

Photo: 2.0i-Sport EyeSight model.

LED prednja svetla

Da budete vidljivi danju i dobro vidite noću. Elegantna LED prednja svetla sa automatskim nivelisanjem, bifunkcionalna i osetljiva na upravljanje, izlaze iz šestougaone rešetke i prikazuju elegantnu i čvrstu karoseriju vozila.

Aluminijumske felne od 18 inča

Robusno stilizovane aluminijumske felne od 18 inča sa više krakova dolaze zajedno sa gumama 225/55R18.

<sg-lang1>Prednja rešetka</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Prednja rešetka

Odvažna i elegantna, proširena šestougaona rešetka daje moćnu i široku visinu trapa dok prednja svetla i svetla za maglu dinamično izlaze iz uglova.
<sg-lang1>LED svetla za maglu</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

LED svetla za maglu

Da vidite bolje noću ili po lošem vremenu. Okrugla LED svetla za maglu postavljena su visoko za veliku pokrivenost svetlošću, a prikazuju sposobnost i funkcionalnost vozila.
<sg-lang1>Krovne šine</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Krovne šine

Lako pristupite krovnim šinama pomoću zadnjeg bočnog praga. Pomoću rupa za užad osigurajte prtljag ili opremu.

Unutrašnjost

Photo: 2.0i-Sport EyeSight model.

Apple CarPlay*¹ i Android Auto*²

Koristite najpopularnije aplikacije današnjice sa Apple CarPlay*¹ i Android Auto*². Funkcije prepoznavanja glasa omogućavaju upotrebu bez korišćenja ruku, te samim tim i bezbednost svih uz istovremeno smanjenje distrakcija pri vožnji.

Tovarni prostor

Širok otvor i kvadratni oblik olakšavaju organizovanje, utovar i istovar čak i velikih predmeta bez potrebe za naginjanjem. Nasloni zadnjeg sedišta deljenog 60/40 su optimizovani za ravan pod čime se olakšava utovar dugačkih predmeta. Pored toga, stranice tovarnog prostora su napravljene od izdržljivog materijala koji se lako čisti i na kom su prljavština i ogrebotine jedva primetne, tako da možete spokojno uživati u svim aktivnostima na otvorenom.

<sg-lang1>Sistem za nadzor vozača (Driver Monitoring System - DMS)*³</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Sistem za nadzor vozača (Driver Monitoring System - DMS)*³

DMS*³ je najsavremeniji bezbednosni sistem podrške koji koristi namensku kameru i softver za prepoznavanje lica, za praćenje umora ili nedostatka pažnje. Prepoznaje do pet prethodno registrovanih vozača...
<sg-lang1>Premijum audio sistem sa Harman/Kardon zvučnicima</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Premijum audio sistem sa Harman/Kardon zvučnicima

Uz najnoviju Harman/Kardon tehnologiju, GreenEdge, premijum audio sistem, uključuje devet Harman/Kardon zvučnika i...
<sg-lang1>Električna zadnja vrata</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Električna zadnja vrata

Električna zadnja vrata omogućavaju pristup tovarnom prostoru pomoću jednog prekidača, čak i kada su vam ruke pune. Unutrašnji prekidač za zaključavanje omogućava jednostavno zatvaranje zadnjih i istovremeno zaključavanje svih vrata.
<sg-lang1>Kuke</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Kuke

Napajanje od 12 V, preklopni prekidač zadnjeg sedišta i kuke za kačenje torbi objedinjeni su u istom delu radi lakše upotrebe. Kuke za mrežu za prtljag omogućavaju praktično korišćenje mreže za prtljag, dok dve gornje kuke*⁴ omogućavaju...
<sg-lang1>LED svetlo tovarnog prostora i LED zadnje svetlo</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

LED svetlo tovarnog prostora i LED zadnje svetlo

Pogodno za aktivnosti na otvorenom, LED osvetljenje obezbeđuje bolje osvetljenje tovarnog prostora i širu pokrivenost oko stopala.
<sg-lang1>Kutija središnje konzole</sg-lang1><sg-lang2></sg-lang2><sg-lang3></sg-lang3>

Kutija središnje konzole

Prostor za kutiju središnje konzole dovoljno je velik za smeštaj elektronskih uređaja poput malih tableta. Unutra je i utičnica od 12V koja omogućava lakše punjenje uređaja.

* Vidi uslove

*¹ Apple CarPlay je zaštitni znak kompanije Apple Inc., registrovan u SAD-u i drugim zemljama.
*² Android i Android Auto su zaštitni znakovi kompanije Google Inc.
*³ Vozač je uvek odgovoran za bezbednu i pažljivu vožnju, te poštovanje saobraćajnih propisa. Molimo vas da se ne oslanjate samo na sistem za nadzor vozača za bezbednu vožnju. Postoje ograničenja funkcija sistema za nadzor vozača. Pogledajte uputstvo za upotrebu za potpune detalje o radu sistema i ograničenja. Za više detalja obratite se prodavcu.
*⁴ Nije predviđeno za kačenje teških predmeta. Nosivost svake gornje kuke je 3 kg. Za više detalja obratite se ovlašćenom Subaru prodavcu.